Autoverkoop na overlijden

Autoverkoop na overlijden en een vrijwaringsbewijs ontvangen plus contant geld. Ongeacht bouwjaar, verlopen APK of mankementen. Bel voor een prijsindicatie : 06-815 85 680.

Wanneer er een overlijden is en de erven willen het huis ontruimen en de autoverkopen dan kunt u Autoinkoop Den Haag bellen. Wij geven U telefonisch een globale autoinkoop prijs wat U kunt verwachten voor uw auto zonder enige kosten die hieraan vast zit.

Een overlijden is al een emotionele belevenis. Als je als nabestaande ook nog een auto moet verkopen en of verdelen onder de familie is dat lastig. Vaak krijg je ruzie want wie van de familie mag de auto hebben en tegen welke inkoop prijs wordt deze dan gegund. Autoinkoop Den Haag begrijpt deze situatie en biedt u een oplossing. Wij komen graag bij u langs en bekijken de auto om vervolgens een reële bod op de auto uit te brengen.

Auto verkopen na overlijden:

Gegevens inzien kentekenregister. Mocht u als nabestaande niet weten of de overledene één of meer kentekens op naam heeft staan, dan kunt u zijn/haar gegevens in het kentekenregister van de RDW inzien. U moet daarvoor wel een bewijs hebben waaruit uw relatie met de overledene blijkt. Dit kan bijvoorbeeld een verklaring van erfrecht zijn. Die kunt u alleen krijgen als de verdeling van de erfenis via een notaris wordt geregeld. Als u geen verklaring van erfrecht kunt krijgen, volstaat een (uitgebreid) uittreksel uit de Gemeentelijke Basisadministratie (GBA).

Kentekenbewijs.

Als (een deel van) het kentekenbewijs van het voertuig van de overledene ontbreekt, kunt u als nabestaande een vervangend kentekenbewijs aanvragen bij de RDW. Om het voertuig op naam van de nieuwe eigenaar te kunnen zetten en/of te verkopen, heeft u een compleet kentekenbewijs nodig. Een compleet kentekenbewijs bestaat uit een Voertuig-, Tenaamstellings - en Overschrijvingsbewijs. Vanaf 1 juni 2008 zijn bij de postkantoren geen formulieren voor het aanvragen van een vervangend kentekenbewijs meer te verkrijgen. De RDW heeft hiertoe besloten omdat eigenaren vervangende kentekenbewijzen steeds meer online via de website van de RDW aanvragen. Formulieren zijn vanaf die datum nog wel bij de RDW aan te vragen.

Voertuig overschrijven

Als de eigenaar/houder van een voertuig overlijdt en iemand anders wordt eigenaar van het voertuig is die nieuwe eigenaar verplicht het kentekenbewijs binnen vijf weken op zijn naam te laten overschrijven.
Dus ook als uw partner (eigenaar/houder) is overleden en u behoudt het voertuig, dan moet u het kenteken op uw naam laten overschrijven.