Contant geld voor mijn Auto Leiden

Contant geld voor mijn Auto Leiden regelt de verkoop van uw auto. Ongeacht merk of bouwjaar wij geven u altijd contant geld. BEL 06-815 85 680

Contant geld voor mijn Auto leiden biedt u alle gemakken bij het verkopen van uw voertuig. Wilt u snel uw auto verkopen ? Bent u opzoek naar een inkoper van goede gebruikte auto’s die niet meer door de APK komen ? Of een inkoper voor total loss en schade auto’s ? Dan bent u bij Contant geld voor mijn Auto LEIDEN aan het goede adres. Contant geld voor mijn Auto Leiden staat in elke situatie voor u klaar wanneer u snel uw auto wilt verkopen. Onze snelle en vakkundige service is al meer dan 10 jaar een begrip in Leiden. Alle mogelijkheden voor transport zijn mogelijk. Wij staan 6 dagen per week voor uw klaar !

Contant Geld Voor Mijn Auto LEIDEN regelt de verkoop van uw auto en biedt u de volgende voordelen aan:

  • Wij taxeren GRATIS uw auto op locatie,
  • DIRECT CONTANT GELD,
  • Gratis ophaaldienst,
  • Veilig en betrouwbaar,
  • Altijd een eerlijke prijs,
  • Wij kopen sloop en loop auto’s

Contant geld voor mijn Auto LEIDEN beperkt zich niet alleen tot de inkoop van particuliere auto’s, ook defecte bedrijfsauto’s, kapotte bestelwagens en sloopauto’s kopen wij in.

Wanneer uw oude auto schade heeft, en u wilt dit laten repareren kunnen de kosten soms hoog oplopen. Niemand zit hier op te wachten. Zo kost bijvoorbeeld het vervangen van een kapotte koppeling al snel 400 euro afhankelijk natuurlijk van het merk en type van de auto. Ook wanneer uw auto een te hoge kilometerstand heeft staan kan dit een overweging zijn om de auto toch te verkopen. Het kan dus zo zijn dat uw overweegt de auto niet meer te laten keuren en ons te verkopen. Een apk kan zeer hoog uitvallen wanneer er verschillende reparaties aan defecten hoger zijn dan daadwerkelijk de waarde van uw auto. Wij kopen defecte auto’s zonder APK.

Waarom Contant geld voor mijn Auto Leiden benaderen?

Defecte auto’s begonnen natuurlijk als de ideale auto waarbij periodiek reparaties horen. Zo geniet u meestal jaren van uw auto zonder mankementen. Maar naarmate de auto ouder wordt neemt de kans natuurlijk toe op haperende onderdelen. Gebreken komen met de jaren. En dat geldt zeker voor auto’s. Wanneer er af en toe iets kapot gaat is dat nog best te doen. Maar wanneer er telkens bij iedere APK keuring of onderhoudscheck beurt nieuwe problemen om de hoek komen kijken. Is het leuk auto rijden snel voorbij. Er komt een moment dat de reparatiekosten zo hoog worden dat je jezelf moet gaan afvragen of het niet voordeliger wordt wanneer u de auto verkoopt en op zoek gaat naar een ander voertuig.

Autoverkoop alleen regelen of met Contant geld voor mijn Auto Leiden. BEL vandaag nog naar: 06-815 85 680.  EN MAAK EEN AFSPRAAK!

Wanneer uw zelf een tweedehands auto heeft met een hoge kilometerstand of wanneer u uw auto wilt verkopen omdat de auto schade heeft opgelopen door bijvoorbeeld een ongeval, of schade van buitenaf, denk aan brandschade, waterschade ect. Of rijdt de auto niet meer ? Door een kapotte motor, versleten remschijven, koppeling of een ander veel voorkomend probleem. Dan is het vaak lastig om een particuliere koper te vinden. Iedereen wilt natuurlijk een goede auto als het om privé gebruik gaat. Daarom begrijpen wij van Autoinkoop Leiden dat al heeft de auto al deze gebreken hij moet verkocht worden.

AUTO TOTAL-LOSS nog steeds geld waard bij Contant geld voor mijn Auto Leiden?

Als de auto total loss wordt verklaard betekent dat, dat de reparatie meestal de investering niet meer waard is. Zelfs technisch gezien is het niet meer haalbaar. Meestal komt dit voor na ernstige ongelukken. Maar of het nou een auto’s is met heel veel schade of een goede auto in gebruikte staat, elke auto herbergt een bepaalde waarde. Tweedehands auto’s kunnen voor particulier gebruik of de export herbruikt worden. Maar meestal gaat het om auto’s voor de sloop. Zo is u auto toch nog genoeg waard!! In vele gevallen zijn sommige onderdelen nog in goede staat en kunnen die opnieuw gebruikt worden. En anders staat er een bepaalde kilo prijs voor gerecycled materiaal en metaal.

DAAROM VANDAAG NOG EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK ! Wij van Contant geld voor mijn Auto Leiden komen vandaag nog graag bij u langs voor een vrijblijvende prijsindicatie.

STAP 1  Auto verkoop in Leiden:

Wanneer uw u auto wilt verkopen, belt u naar ons kantoor. Wij stellen uw dan een aantal vragen over het voertuig en de eigenaar van de auto. Indien al deze vragen gesteld zijn en alles in orde is. Kunnen wij samen een afspraak inplannen. Wij komen dan met onze speciale ophaaldienst bij uw langs. En taxeren de auto geheel vrijblijvend en gratis voor uw. Dit kan bij u thuis maar ook op het werk. Alles is mogelijk.

STAP 2 Auto op naamzetten en vrijwaring plus afgesproken bedrag wordt overhandigd.

Wij komen langs op de afgesproken datum, tijd en plek. En lopen samen met uw de auto na en doen bij interesse een realistische bod op uw auto. Wanneer wij het samen overeenkomen over de prijs, halen wij meteen de auto van uw naam. Wij geven uw dan direct het vrijwaringsbewijs. Wij kunnen dit vanaf locatie. Dit vrijwaringsbewijs heeft u nodig bij het stopzetten van de autoverzekering! Daarna ontvangt uw het afgesproken bedrag. Dit kan contant of per bank.

HANDIG WANNEER UW SNEL GELD NODIG HEEFT !!

Zorg ervoor dat u kenteken bewijs compleet heeft bij verkoop met Contant geld voor mijn Auto Leiden. BEL vandaag nog naar: 06-815 85 680.  EN MAAK EEN AFSPRAAK!

ZORG WEL ALTIJD VOOR DE BENODIGDE PAPIEREN

Er is altijd en geldig legitimatiebewijs nodig dit kan een Nederlandse identiteitskaart zijn of een Nederlands paspoort, rijbewijs of een Europees vreemdelingendocument.

ZORG OOK ALTIJD VOOR DE JUISTE AUTOPAPIEREN!

Wanneer u uw auto gaat verkopen dient u de volgende documenten mee te nemen. Ternaamstelling deel 1 en 2 en Eigendomsverklaring deel 3.

ZONDER DEZE PAPIEREN KAN ER GEEN VERKOOP PLAATS VINDEN!