Contant geld voor mijn auto Wassenaar

Contant geld voor mijn auto Wassenaar helpt u bij verkoop van uw gebruikte auto!
Auto verkopen? Snel en veilig uw auto verkopen zonder teveel gedoe? Bel 06-815 85 680.

Vaak is het niet zo simpel als dat het lijkt. Een auto verkopen. Waar moeten we allemaal aan denken ? En waar haal ik de tijd vandaan ? Het kan allemaal erg lastig zijn. Niemand zit te wachten op vreemde mensen aan huis die een proefritje in u auto willen maken. En welke papieren heb je nodig bij het verkopen van uw auto ? Waar kunnen wij de auto over laten schrijven ? Als een auto gebreken heeft is het vaak nog moeilijker. Denk aan een auto met verlopen apk of een auto die superveel kilometers heeft gereden. WAT MOET UW ERMEE ?
Wij van Contant geld voor mijn auto Wassenaar helpen uw graag bij al deze zaken.
Vrijblijvend en voor niets !
BEL VANDAAG NOG NAAR ONS KANTOOR EN WIJ KOMEN DE AUTO BINNEN 1 DAG BEKIJKEN ! ONTVANG DIRECT GELD !

Uw auto bij ons verkopen is een makkie, bij Contant geld voor mijn auto Wassenaar krijgt u direct contant geld voor uw auto ! Wij nemen de auto van uw over. Heeft uw snel geld nodig ? Contant geld voor mijn auto Wassenaar doet meteen een goed bod op de auto. Wij doen een voorstel en indien uw akkoord gaat ontvangt direct CASH. Dit bod is uiteraard geheel gratis en vrijblijvend. U krijgt van Contant geld voor mijn auto Wassenaar het officiële RDW vrijwaringsbewijs en een bewijs van de verkoop.

DE VOORDELEN VAN CONTANT GELD VOOR MIJN AUTO WASSENAAR
Wij halen de auto gratis bij u op.
U ontvangt bij ons bij verkoop DIRECT CONTANT GELD!
Bij ons is de afspraak geheel gratis en vrijblijvend.
Bij verkoop krijgt uw op locatie u vrijwaringsbewijs
GRATIS AUTO TAXATIE

AFBEELDING

U WILT VAN DE DIENSTEN VAN CONTANT GELD VOOR MIJN AUTO WASSENAAR GEBRUIK MAKEN ? WAT NU?

Bel 06-815 85 680

 1. AFSPRAAK INPLANNEN:
  Wanneer uw u auto wilt verkopen belt uw met een van onze medewerksters op kantoor. Zij stellen uw dan een aantal vragen over de auto en de betreffende eigenaar van het voertuig. Wanneer dit allemaal in orde is en indien gewenst plannen wij samen met u een afspraak in. Contant geld voor mijn auto Wassenaar komt dan op de afgesproken dag en tijd naar u toe. Dit kan thuis zijn of op het werk. Dit kunt uw aangeven. Contant geld voor mijn auto Wassenaar zorgt voor zo makkelijk mogelijke manier die het beste voor uw uitkomt!
 2. EEN BOD OP UW AUTO:
  Contant geld voor mijn auto Wassenaar komt bij uw langs en bekijkt samen met u de auto. Wij doen een goed bod op uw auto. Dit hangt natuurlijk af van de staat van de auto, dagwaarde, de staat van de auto, het rdw, de inruilwaarde en natuurlijk de conditie van de auto. Soms is de dagwaarde zo laag dat het beter om de auto te verkopen. Samen zullen wij naar een realistische prijs zoeken. Dit alles is natuurlijk gratis en geheel vrijblijvend.
 3. CASH ONTVANGEN PLUS EEN VRIJWARING:
  Wanneer Contant geld voor mijn auto Wassenaar samen met uw overeen is gekomen over de prijs. Betalen wij direct uit. Ook als het gaat om auto’s die total loss zijn verklaard of ernstige schade hebben. Maar ook auto’s met hoge kilometerstanden en mankementen kopen wij. Dus ook voor SLOOP en LOOP auto’s krijgt uw direct geld! Wanneer wij de auto overkopen krijgt uw van ons een vrijwaringsbewijs plus het overeengekomen bedrag ! Dit kan contant of per bank. Dit is aan uw.

LET WEL OP DE BENODIGDE DOCUMENTEN DIE IN ORDE MOETEN ZIJN! ZONDER DEZE PAPIEREN KAN ER HELAAS GEEN VERKOOP PLAATS VINDEN.
Wanneer uw een auto gaat verkopen moet uw altijd bepaalde papieren bij u hebben. Dat zijn,
KENTEKENBEWIJS DEEL 1 EN 2 EIGENDOMSBEWIJS DEEL 3
En natuurlijk een GELDIG LEGITIMATIE. U moet zich altijd kunnen legitimeren. Dit kan met,
NEDERLANDS RIJBEWIJS, PASPOORT, EUROPEES IDENTITEITSBEWIJS OF EEN NEDERLANDS VREEMDELINGENDOCUMENT.
ZONDER DEZE LEGITIMATIE EN AUTOPAPIEREN KAN DE VERKOOP NIET PLAATSVINDEN.

Contant geld voor mijn auto Wassenaar regelt met OPHAALDIENST het vervoer voor uw auto.

Contant geld voor mijn auto Wassenaar heeft een speciale ophaaldienst. Zo is het mogelijk dat auto’s die defect zijn of om andere reden niet meer rijden toch altijd opgehaald kunnen worden. U ontvangt van onze chauffeur wanneer deze de auto bij u ophaalt uw vrijwaringsbewijs. Contant geld voor mijn auto Wassenaar doet dit vanaf locatie. Super handig ! Dit bewijs heeft u namelijk nodig bij het stopzetten van de autoverzekering.
Ons team van professionelen staan klaar om u te helpen !
BEL VANDAAG NOG VOOR EEN AFSPRAAK 06-815 85 680.

DUS HEEFT UW EEN SLOOPAUTO DIE WEG KAN ? OF WEET UW NIET OF DE REPARATIEKOSTEN WEL OPWEGEN TEGEN DE DAGWAARDE VAN DE AUTO ?
EEN AUTO DIE BIJVOORBEELD NA EEN ONGEVAL VEEL SCHADE HEEFT GEMAAKT OF BLIJVEN DE REPARATIES MAAR KOMEN ? OF KOMT UW NIET MEER DOOR DE APK HEEN. UW AUTO IS GELD WAARD! VAAK ZIJN ER NOG GENOEG ONDERDELEN DIE HER-GEBRUIKT KUNNEN WORDEN, OF METAAL WAT INGELEVERD KAN WORDEN. AARZEL DUS NIET !!
KOM UW AUTO BIJ ONS GRATIS TAXEREN. EN ONTVANG DIRECT CASH!

Contant geld voor mijn auto Wassenaar is geïnteresseerd in verkoop en inkoop van:

 • INKOOPAUTO’S,
 • LOOP EN SLOOP AUTO’S,
 • TWEEDEHANDS AUTO’S,
 • HANDEL AUTO’S,
 • SCHADE AUTO’S,
 • KAPOTTE AUTO’S,
 • DEMONTAGE AUTO’S.

HET MAAKT NIET UIT WELK MERK, UIT WELK BOUWJAAR DE AUTO KOMT OF ALS DE AUTO EEN VERLOPEN APK HEEFT OF EEN HOGE KILOMETERSTAND ZELFS AUTOWRAKKEN EN TOTAL-LOSS AUTO’S ZIJN BIJ ONS GEEN PROBLEEM !!!

WILT U VAN UW AUTO AF ?? WILT U DIRECT GELD ONTVANGEN ?

WIJ ZIJN DAGELIJKS BEREIKBAAR VAN 08:00 UUR TOT 22:00 UUR OP TELEFOONNUMMER 06-815 85 680.
Onze medewerksters staan klaar om uw te helpen !

WOONT U BUITEN WASSENAAR MAAR WILT U TOCH GEBRUIK MAKEN VAN DE DIENSTEN VAN CONTANT GELD VOOR MIJN AUTO WASSENAAR ? DAT KAN !

Bel 06-815 85 680