Direct contant geld voor mijn auto

CONTANT GELD VOOR MIJN AUTO BEL 06-815 85 680 VOOR EEN PRIJSINDICATIE.

U denkt: "Contant geld voor mijn auto" en wij hebben de oplossing! Wij zoeken jonge gebruikte auto’s vanaf bouwjaar 1999 tot en met bouwjaar 2017. Gebreken,mankementen en auto’s zonder APK voor ons geen bezwaar. Onze gratis ophaaldienst staat 7 dagen per week voor u paraat. Bel daarom voor direct contant geld voor uw auto.

Direct contant geld voor mijn auto? Is dit mogelijk??

Het klinkt allemaal eenvoudig maar het kan soms erg lastig zijn. Zit u te wachten op onbekenden aan de deur, die wellicht willen proefrijden of uw auto liever willen inruilen? En hoe zit het met de autopapieren? Hoe gaat het met de betaling? Bij ons heeft u meerdere mogelijkheden om u hierbij behulpzaam te zijn, of wilt u toch liever zelf uw auto verkopen? Wij kunnen u ook hierbij ondersteuning bieden, en met u daarover afspraken maak door b.v. uw auto tijdelijk bij een autobedrijf in een showroom te plaatsen of voor u aan te bieden op het internet.

Hoeveel contant geld voor mijn auto krijg ik?

Dat is een goeie vraag ! Dit hangt af van een aantal factoren die bepalen hoeveel uw auto waard is. Alvorens te kunnen bepalen hoeveel contant geld uw auto waard is moeten wij een goede waarde bepaling maken van uw auto in de staat waarin hij nu verkeerd. Wanneer u ons telefonisch belt zullen wij U een aantal vragen stellen om zo een goede indruk te verkrijgen van uw auto en op deze manier U een globale waarde kunnen geven voor uw auto. Definitieve waarde voor uw auto wat U contant kunt ontvangen krijgt U pas te horen wanneer wij bij U langs komen op locatie. Deze exacte waarde wordt dan direct aan U uitbetaald en U ontvangt een inkoop verklaring plus vrijwaringsbewijs.

Bel ons voor het maken van een taxatie afspraak. Wij kunnen u een marktconforme prijs bieden en desgewenst heeft u binnen 10 min. het afgesproken bedrag door ons schriftelijk bevestigd en bij het ophalen van de auto ook direct op uw bankrekening of contant ontvangen. Vanzelfsprekend krijgt u van ons dan ook direct het officiële RDW vrijwaringbewijs en een inkoopverklaring.