Schade auto inkoop

Schade auto inkoop en verkopen via Autoinkoop Den Haag? Bel: 06-815 85 680 voor een prijsindicatie.

Schade auto inkopen of verkopen? JA dat kan en u ontvangt direct contant geld voor uw schade auto. Ook wordt uw schade auto direct meegenomen door onze takel ophaaldienst met autoambulance.  Wij geven u een dagwaarde prijs voor de schadeauto. Uw schade auto is zelfs total-loss nog een leuke bedrag waard. Wij zullen u voor de onderdelen altijd een reëel bedrag bieden.

schade auto inkoop den haag geeft u contant geld
schade auto inkoop den haag

Schade auto inkoop geeft u direct contant geld voor uw schade auto.

Het overkomt iedereen, schade aan de auto. De grote vraag hierbij repareren of toch maar een nieuwe auto kopen. Maar eerst van de schade van onze auto af. Belde Auto Inkoop Haaglanden en vroeg of ze ook een schade-auto inkochten. Natuurlijk, zeiden ze. Auto Inkoop Haaglanden gaf mij telefonisch een globale prijs en kon bij een vrijblijvende afspraak een definitieve prijs noemen. Auto Inkoop Haaglanden kwam kijken en samen konden we het over de prijs eens worden. De zaak werd direct afgehandeld met contant geld en een erkend RDW vrijwaring en werd kosteloos afgevoerd per auto-ambulance. Een zorg minder.

Onze ophaaldienst is 7 dagen per week tot uw beschikking. Ons werkgebied is Den Haag en omstreken. Dus stel u heeft een ongeluk gehad in Voorburg en uw auto is weg gesleept door een takeldienst van de ANWB. Dan is uw auto is bij een dichtbij aangesloten garagebedrijf ondergebracht voor stalling. U kunt ons inschakelen om langs te komen en u een bedrag te geven voor uw auto en uw schade auto direct vrijwaren en meenemen.